JanvanErp

Badkamers Goirle

Goede badkamers Goirle wilt iedereen wel. Als je al heel wat jaren in je huis woont of net een weekje bent ingetrokken en je badkamer wilt updaten of volledig aanpakken, dan kan dit door de mensen van Jan van Erp. Ze hebben alles wat je zoekt als het gaat om badkamers. Ze kunnen een design maken voor badkamers Goirle en deze voor een voordelige prijs volledig installeren. De mensen van Jan van Erp hebben veel ervaring in het maken van badkamers. Deze experts kunnen je alles vertellen over de tegels en meubels die ze hebben voor in de badkamer.

badkamers goirle

De showrooms van Jan van Erp

Jan van Erp heeft in de 50 jaar dat ze bestaan 4 volledige showrooms opgebouwd in Brabant. Deze showrooms zijn in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel. In deze showrooms werkt personeel die alles weten van de artikelen die ze verkopen en kunnen je voorzien van goed advies. Ze zijn niet opdringerig, maar zijn er wel als je ze nodig hebt.

Klantenservice

Niet alleen in de winkel zijn ze erg klantvriendelijk. Ook via de telefoon kunnen ze je voorzien van advies en hulp als dat nodig is.