Brandweer opleidingen

Voor uw brandweerkorps is het van levensbelang up-to-date te blijven en zich te blijven ontwikkelen op het gebied van brandpreventie, hulpverlening en het blussen van branden. Niet alleen voor uw korps zijn deze zaken essentieel, maar natuurlijk ook voor de mensen die zij helpen. Zorg er daarom voor dat uw personeel zich blijft ontwikkelen en dat de vaardigheden van de mannen en vrouwen regelmatig worden getoetst. Bij G4S bent u aan het juiste adres om met uw korps verschillende brandweer opleiding te volgen om uzelf en uw werknemers te blijven verbeteren!

G4S heeft verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland en traint per jaar meer dan 80.000 cursisten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van veiligheid, hulpverlening en brandpreventie. Dankzij ons grote bedrijfspanden hebben wij veel mogelijkheden om de perfecte werksituatie na te bootsen. Zo hebben wij in verschillende vestigingen ziekenhuisafdelingen, woonhuizen, winkels en tankstations nagebouwd. Hierdoor komt u team terecht in een levensechte situatie. Ook hebben wij mogelijkheden om te oefenen met auto’s die ter water raken en met auto’s waar brand uitbreekt.

Werkwijze

G4S beschikt over alle benodigde materialen en expertise en stelt graag samen met u een meerjarenplan voor uw korps op. De trainingen kunnen op maat worden aangeboden en worden geleid door beroepsprofessionals; al onze trainers zijn zelf actief bij de brandweer en zijn minstens opgeleid tot oefenleider en onderbrandmeester. Kijk verder op onze website voor ons ruime aanbod van trainingen of neem telefonisch contact met ons op. Mailt u liever? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Onze gedreven medewerkers zullen snel contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!