kees de vaan opleidingen

Code 95 in Noord Brabant

Als je de Code 95 in Noord Brabant wilt halen raad ik je zeker aan om les te nemen bij Kees de Vaan Opleidingen. Hier word je klaargestoomd om code 95 zo snel mogelijk te hebben.

Speciaal voor jou heeft Kees de Vaan Opleidingen een pakket samengesteld waar je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan verlet- uren en zo min mogelijk lesgeld uit te geven. Deze cursus is grotendeels thuisstudie (zodat je jezelf kan voorbereiden terwijl je lekker op de bank ligt). Verder is de cursus 2,5 uur klassikale les per cursus. Ideaal dus! Een cursuspakket kost maar 750 euro exclusief btw. Het is erg belangrijk om Code 95 in Noord Brabant zo snel mogelijk te hebben omdat je deze als beroepsvrachtwagen chauffeur of beroeps buschauffeur in bezit moet hebben. Verder is het ook erg belangrijk dat je bijgeschoold blijft, het is natuurlijk logisch dat je altijd op de hoogte moet zijn voor het geval dat er nieuwe regels komen. Vorm geen gevaar voor jezelf of voor andere en zorg dat je bijgeschoold blijft.

Code 95 in Noord Brabant

Over Code 95 in Noord Brabant

Zelf ben ik buschauffeur en ik vind het erg belangrijk dat ik alles op orde heb. Ik rij elke dag weer met verschillende bussen die vol zitten met mensen. Er zou maar een ding hoeven te gebeuren en het gaat gruwelijk mis. Hierdoor zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van nieuwe regels etc. omdat ik toch verantwoordelijk ben voor vele levens. Ik heb mijn code 95 behaald bij Kees van Vaan Opleidingen. Dit is allemaal heel soepel verlopen en ik had het bewijs ook snel op zak. Er werken alleen maar aardige mensen die je graag helpen en ook het contact was goed. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker opnieuw heen gaan.

Kees de vaan