eerste rijles

Eerste rijles is altijd een beetje spannend

eerste rijles Mijn eerste rijles herinner ik mij nog als de dag van gisteren. Het was mijn 18e verjaardag en mijn ouders hadden dit als verrassing voor mij geregeld. Toen ik dat hoorde bekroop mij toch een flink zenuwachtig gevoel. Gelukkig was het een half uur later al zover en had ik dus geen tijd om mij lang druk te maken. Een maand geleden was mijn dochter jarig en is zij 18 jaar geworden. Op die dag hebben mijn man en ik precies hetzelfde voor haar geregeld. Wij hebben sinds zij jong is altijd gespaard zodat wij dit aan haar konden geven.

Haar eerste rijles

eerste rijles

Toen wij vertelden dat zij haar eerste rijles van ons cadeau kreeg, was ze ongelofelijk blij. Ze had het ook niet verwacht, omdat wij altijd zeiden dat we dit niet zouden gaan doen. Dat was natuurlijk helemaal niet waar, maar hierdoor is de verrassing wel extra goed gelukt. Wij hebben deze rijschool gevonden via een tip van een goede vriend van ons. Hij vertelde ons over zijn ervaringen met Osseforth en die waren heel erg positief. Daardoor hadden wij direct veel vertrouwen in hun kunnen en hebben wij diezelfde dag nog een kijkje op de site genomen. Het fijne is dat hier veel informatie te vinden is, waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Het gaat heel erg snel

Inmiddels is haar eerste rijles alweer een tijdje terug en heeft ze er al 20 lessen op zitten. Door het meerdere keren per week te doen, blijft de stof een stuk beter hangen. Deze tip lazen wij online en het lijkt voor nu heel erg goed te werken. Haar examen bij het CBR is namelijk ook al ingepland, dus wij hoeven niet lang meer te wachten voor zij haar rijbewijs in handen heeft. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat zij het in 1 keer haalt, zeker na alle goede lessen van haar instructeur!