thermen

De Nederlandse sauna cadeaubon om weg te geven

 thermenBij Thermen met de sauna cadeaubon

Bij Thermen leerde ik een cadeaubon kennen! Die kon ik namelijk weggeven op het moment dat ik mijn bezoek daar afrondde. De Nederlandse sauna cadeaubon is erg leuk om weg te geven. Je kunt hiermee namelijk iemand een leuk ervaring cadeau doen! De Nederlandse sauna cadeaubon kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld om een bepaald arrangement te vergoeden of om meerdere bezoeken mogelijk te maken! Zelf ga ik regelmatig naar de sauna maar ik had er niet eerder over nagedacht een cadeaubon van de sauna weg te geven! Nu ik de Nederlandse sauna bon heb leren kennen, vind ik het eigenlijk wel een heel goed idee. De eerste bon die ik kreeg, vanwege promotie, heb ik aan mijn beste vriendin gegeven. Daarmee konden wij samen een dagje naar de sauna en daar hebben wij echt van genoten! Soms is dat gewoon even nodig.

thermen

Nog meer ideeen?

Zelf ben ik echt iemand die graag een cadeau geeft aan iemand anders. Of het nou je verjaardag is, je geslaagd bent of gewoon omdat ik van je hou, cadeaus geef ik graag. De sauna bon is niet voor iedereen geschikt, dus daarom mijn vraag aan jullie: hebben jullie nog meer leuke ideeën om iemand een ervaring/ herinnering cadeau te doen? Zelf vind ik dat namelijk leuker dan iets tastbaars of ‘gewoon geld’ aan iemand geven. Het is veel persoonlijker en mensen denken er vaak langer aan terug, al dan niet voor altijd!