Door te zoeken naar administratie Den Haag heb ik rust in mijn hoofd

Mijn administratie thuis lopen al jaren op en ik weet niet meer wat ik er mee aan moet. Daarom zocht ik op het internet naar administratie Den Haag. Gelukkig kwam ik al snel op de website van MT Lifestyle en las dan ook dat deze ondernemer mij kon helpen met al mijn papieren. Hierdoor maakte ik een afspraak met deze onderneemster. Zo kwam er bij mij thuis Personal organizer Jennifer Virginia aan en vertelde hoe wij met z’n tweeën te werk gingen.

Hoe te werk

Wij zijn letterlijk met z’n tweeën door mijn administratie in Den Haag gegaan. Alles werd nagekeken en wat weg kon gooide wij dan ook meteen weg. Omdat ik nogal van het bewaren ben, hielp deze onderneemster mij zeer goed en legde ook uit waarom het niet bewaard hoefde te worden. In een mum van tijd hadden wij samen de zes dozen vol papieren nagekeken en wat bewaard moest worden netjes in mappen gedaan. Nu heb ik een zee van ruimte in mijn kleine kantoortje en ga het zeker nu bij houden. Gelukkig kan ik altijd rekenen op de hulp van deze onderneming. Kijk zelf maar eens op de website van MT Lifestyle.