Gabor laarsje

Gabor laarsje voor mijn dochter

Gabor laarsjeAl een hele lange tijd was mijn dochter aan het zeuren dat ze graag een Gabor laarsje wilde. Zelf wist ik niet zeker of ik dit iets voor haar vond en ik was bang dat ze het uiteindelijk dan heel erg weinig zou gaan dragen. Dit heb ik al vaker meegemaakt en dat vond ik iedere keer zo onwijs zonde van mijn geld. Daarom heb ik er eerst nog een tijdje over nagedacht, maar uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Die avond zijn wij samen achter de computer gaan zitten om te kijken wat ze nu precies mooi vond.

Een andere uitkomst dan vorige keer

Bij Van Bommel vonden wij het grootste aanbod en daar hebben wij uiteindelijk ook haar geliefde Gabor laarsjes gekocht. De volgende dag waren ze al in huis, dus ze heeft er ook niet eens lang over na hoeven denken. De maat was precies goed en sindsdien worden ze dagelijks aangetrokken. Dit keer heb ik er dus zeker geen spijt van en bij deze webshop zou ik ook zo weer opnieuw iets aanschaffen. De levering was niet alleen snel, maar ook gratis doordat ik meer dan 50 euro heb uitgegeven. Mocht jij benieuwd zijn of zij jou ook iets te bieden hebben, neem dan zeker eens een kijkje!