Ik laat mijn bruidsjurk stomen!

Help! Ik wil mijn bruidsjurk stomen, echter weet ik dus absoluut niet hoe dat ik dit moet realiseren. Afgelopen weekend zijn wij getrouwd en hebben een onwijs mooie dag gehad. Alleen aan het einde van de dag bekeek ik mijn jurk nogmaals en kwam erachter dat dit er niet meer uitziet. Overal vlekken van wijn, eten en gras. Helaas weet ik dus niet hoe dat ik dit eruit kan halen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. De vlekken moeten er toch echt uit, ongeacht hoe!

Vrienden gevraagd

Gelukkig is een vriendin van mij voor enkele weken terug ook getrouwd. Zij had een extern bedrijf ingeschakeld die het voor haar kan reinigen. In de eerste instantie wilde ik dit niet uitbesteden aan een ander bedrijf. Puur wegens het feit dat het mijn eigen kledingstuk is waar ik onwijs trots op ben. Zodoende wilde ik dit eerst zelf proberen alvorens ik besluit om deze stap te nemen.

Het lukt niet!

Een zwembad vullen met wasmiddel en het laten weken was geen oplossing. In de wasmachine paste het ook niet en met de hand wassen zag ik niet gebeuren. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om mijn bruidsjurk te laten stomen bij topreiniginginbruidsmode.nl. Diezelfde week kreeg ik al een bericht terug dat alle vlekken eruit waren en dat ik de jurk eerdaags thuis kon verwachten!