Kerstpakketten

Kerstpakketten dit jaar online besteld

Wil jij graag kerstpakketten bestellen, maar weet jij niet waar jij het beste daarvoor terecht kan? Dan kan ik jou aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van: Kerstpakkettenplaza.nl. De meeste werkgevers geven hun medewerkers voor kerst een mooi cadeau. Dit kan een cadeaubon zijn of een mooi kerstpakket. Op het intranet van ons bedrijf heb ik onlangs een poll gestart met de vraag wat het personeel het liefst voor kerst wilde hebben. Zij konden kiezen uit een cadeaubon of kerstpakket. De uitkomst was heel erg duidelijk, want de meerderheid gaf aan een pakket te willen krijgen. Aan deze keuze wil ik dan ook graag voldoen.

Kerstpakketten

Ruime keuze uit kerstpakketten

Op de hierboven genoemde website vind jij een ruime keuze uit verschillende kerstpakketten. Van kleine tot grote pakketten en dit in verschillende prijsklasse. Er is een keuze om te zoeken op een bepaald bedrag, maar er kan ook gezocht worden op een thema. Ook is er een mogelijkheid om zelf een pakket samen te laten stellen. Wanneer jij op de website een leuk pakket ziet, maar deze is toch niet helemaal naar jou wens dan is er een mogelijkheid om een aantal producten te wisselen. Dit kan jij doen in de showroom van dit bedrijf.

Kerstpakketten

Pakket naar eigen keuze

Ook is het mogelijk om jouw medewerkers zelf te laten kiezen uit een pakket. Dit bedrijf kan voor jou een gepersonaliseerde webshop aanmaken. Jij bepaald het bedrag voor de pakketten waar de medewerkers uit kunnen kiezen. De medewerkers krijgen dan een cadeaubon met de inlogcode voor de webshop. Deze is natuurlijk heel erg leuk verpakt. In de webshop zien zij alleen producten die binnen hun budget vallen. Ik heb dit jaar voor Italiaanse kerstpakketten gekozen. Ik weet zeker dat mijn personeelsleden hier heel erg blij van worden. Kijk eens naar de mogelijkheden op de website.