Website

Online marketing in Eindhoven

Online marketing in Eindhoven en omgeving hiervan. Dan heb ik het natuurlijk over Websitepromotor. Wanneer je eens op deze pagina kijkt, dan zal je al snel zien waarom ik zo’n tevreden klant ben van dit bedrijf. Dankzij de ruime informatie die je op de website vindt. Kun je er al snel achter komen waarom jij voor jouw website of webshop een bepaalde dienst zou moeten afnemen. Er wordt gewerkt op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wanneer de doelstelling niet wordt behaald, jij ook niets hoeft te betalen. Dit zal dit online marketing in Eindhoven natuurlijk niet zomaar laten gebeuren en daarom gaf mij dit alle vertrouwen.

Online marketing in Eindhoven

Online marketing in Eindhoven denkt met je mee

Dit online marketing in Eindhoven, denkt echt met de klant mee. Zij streven ernaar om jou echt te verassen met een verbluffend eind resultaat. Mijn opdracht was namelijk om wat hoger op te komen binnen Google. Ik stond ergens op pagina 6 en dat is erg jammer omdat de klanten niet zomaar door scrollen naar een volgende pagina als zij ergens naar op zoek zijn. Om eerlijk te zijn doe ik dat zelf ook niet en daarom moest er drastisch iets worden veranderd.

Er zijn een aantal aanpassingen gedaan aan mijn website welke er ook nog eens stukke beter uit ziet. Ik sta nu zelfs in de top 10 en ik ben nog in stijgende lijn. Dit nieuws kreeg ik al snel door van de specialist, maar als hij mij hierover niet had gecontacteerd. Dan had ik dit alsnog gemerkt aan de vele bestellingen die ik binnen krijg via de website. Want het bezoekersaantal is haast verdubbeld en wij hebben het ontzettend druk gekregen. Het is daarom echt aan te raden om zelf eens een kijkje te nemen op de website voor meer informatie.

Marketing