project

Ook kansen als medewerker projectadministratie

Al een tijdje ben ik aan het werk als medewerker projectadministratie. Dit bevalt mij erg goed! Ik wilde jullie er graag over vertellen, omdat ik merk dat er nogal wat misverstanden over te horen zijn. Zo schijnen veel mensen te denken dat mensen in deze positie altijd het zelfde werk doen en vaak ook geen doorgroei mogelijkheden hebben. Dat is helemaal onjuist! De werkzaamheden zijn juist erg variërend. Het is hartstikke leuk, omdat ik elke keer in een ander project geplaatst word en zo van veel werk velden iets mee krijg. Mijn horizon word regelmatig verbreed op deze manier en ook mijn kwaliteit worden stukje bij beetje aangescherpt. Tevens heb ik juist uitzicht op doorgroei mogelijkheden. Dat komt omdat er meerdere posities binnen een project zijn. Wij zijn natuurlijk niet uitvoerend, maar controlerend. Maar een project manager is dat bijvoorbeeld ook! Dat is dus mijn streven. Steeds iets beter en iets belangrijker worden en dan de functie van de manager invullen. Dat is toch helemaal geweldig? Op die manier kun je ook een stuk meer geld verdienen natuurlijk en dat is altijd mooi mee genomen.
project

In heel Nederland

Als jij ook op deze manier beter wilt worden, of in deze positie terecht wilt komen, dan weet ik welk bedrijf je moet benaderen. Bij Fabius opleidingen kun je hierover door heel Nederland leren. Dat is super, want zo is het voor iedereen toegankelijk. Als medewerker projectadministratie heb je wel kansen, dus ga ervoor! Ik wens je veel succes.

 

project