Op zoek naar een vooruitstrevende privékliniek in Noord-Brabant?

Woon je in de plaats Veldhoven in de provincie Noord-Brabant? En ben je op zoek naar een privékliniek voor cosmetische behandelingen waar deskundig personeel werkzaam is? Of je nu:


• lichaamshaar wilt laten verwijderen of juist extra haar erbij wilt laten plaatsen op het hoofd
• een tatoeage, moedervlekken, ouderdomsvlekken, littekens of roodheid weg wilt laten halen
• definitief van overmatig zweten af wilt komen
• liposuctie of een facelift uit wilt laten voeren
• de huid wilt verbeteren door middel van peelings, laser, microdermabrasie of een dermaroller
• of misschien wel een lichaamsdeel wilt corrigeren (denk aan een oorcorrectie, borstcorrectie of schaamlipcorrectie),
je kunt ervoor terecht bij Kliniek Veldhoven.

Vrijblijvend consult

Kliniek Veldhoven is gevestigd in een modern, ruim en rustgevend ingericht gebouw in een industrieterrein in Veldhoven. Na je aankomst wordt je er begroet door vriendelijke medewerkers, die het voldoen aan de wensen van de klant hoog in het vaandel hebben staan. Klanten vinden dat er een gezellige sfeer is. Tijdens het vrijblijvende consult wordt er als eerste besproken wat jouw wens is, maar ook met welke techniek dit kan worden gerealiseerd en wat het verwachte resultaat zal zijn. Zo zal je nooit voor verrassingen komen te staan.

Beste Kliniek van 2017

In de lijst van Beste Klinieken van 2017 van Elsevier wordt deze organisatie met drie punten beoordeeld in de categorieën borstvergrotingen, ooglidcorrecties en rimpelvullers, wat boven het gemiddelde ligt, vooral wat betreft het resultaat van de behandeling. In vergelijking met andere klinieken wordt het resultaat van de behandelingen van Kliniek Veldhoven vaak goedgekeurd door medisch specialisten, wat het een betrouwbare kliniek maakt.