Optimaliseer je nachtrust met een beddenspecialist

Zou je graag beter slapen ‘s nachts, maar weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Er is keuze uit zo ontzettend veel opties voor bedframes, matrassen en andere zaken dat het erg snel overweldigend kan zijn. Misschien is een beddenspecialist zoals bij De Suite dan helemaal iets voor jou. Een beddenspecialist luistert naar je lichamelijke benodigdheden om jouw nachtrust zo goed mogelijk te optimaliseren. Je krijgt persoonlijk advies, de best beoordeelde producten en de hipste uitvoeringen. Deze getalenteerde adviseurs op het gebied van slapen hebben veel ervaring in de beddenwereld en kunnen jou precies vertellen wat je allemaal nodig hebt om lekker te kunnen liggen. 

Welk schuim matras voor welke wensen?

Wist je dat er maar liefst zeven soorten matrassen zijn? Het zal dus even duren voordat je er achter bent gekomen wat een goede keuze is voor jouw lichaam. Kinderen hebben bijvoorbeeld matrassen nodig die een laag soortelijk gewicht heeft, oftewel een vrij zacht matras. Als je graag op de duurzaamheid van je matras let, is het handig om te weten dat koudschuim matrassen bijvoorbeeld een lage kans op kuilvorming hebben, omdat het materiaal erg goed kan ademen. Wist je ook dat traagschuim, waar ook matrassen van gemaakt worden, ontwikkeld zijn door NASA?

Ben jij net zo flexibel als vering matrassen?

Het grootste verschil tussen binnenvering en pocketvering in een matras is de grootte van de veren. Deze zijn een stuk kleiner bij pocketvering, en ook zitten er schuimlagen verwerkt in de pocketvering matrassen. Deze matrassen zijn er voor gemaakt om door middel de individuele veren je lichaam de juiste tegendruk te kunnen geven. Als je ligcomfort juist afhangt van een gelijkmatige ondersteuning, kies dan voor een luchtgeveerd matras. Niet te vergeten zijn ook de verschillende latex matrassen, wat goed lucht doorlaat en erg duurzaam is. Wat dan ook bij jouw wensen past, een beddenspecialist heeft het allemaal paraat voor je.