5 trends rondom kettingen en overige sieraden

Een Finaste ketting is een ketting van het merk Finaste. Je hebt de mooiste kettingen voor een betaalbare prijs. Er zijn diverse trends random kettingen en overige sieraden. De een draagt een grote opvallende ketting. Terwijl jij misschien een voorkeur hebt voor een kleine subtiele ketting of misschien combineer jij wel twee of drie kettingen met elkaar tot een feestje om je nek. Ook is het mogelijk om een ketting met initialen te maken. Dit kunnen je eigen initialen zijn of de initialen van een dierbare. Voor jezelf of voor iemand waar je veel om geeft. 

Waar koop ik een ketting met mijn initialen?

Bekijk Finaste.nl voor diverse kettingen met initalen. Ook andere sieraden zoals armbanden of ringen kun je daar maken met de initialen erop die jij graag wilt. Maar er zijn meer persoonlijke sieraden mogelijk. Behalve de initialen, kun je ook kiezen voor een ketting met je geboortesteen, een ketting met naam of een ketting met een vingerafdruk. Zo heb je altijd een heel persoonlijk en uniek sieraad. Voor jezelf of om cadeau te geven. Ook is het mooi om je dierbaren te herinneren. Draag de vingerafdruk of initialen van je grootouders of ouders om je nek, zo zijn ze dichtbij je hart.

Welke kleur sieraden past bij mij? 

Ook de kleur van je sieraad is bepalend voor de look die je wilt uitstralen. Wat is de ondertoon van je huid en welke kleur hebben je andere sieraden? Welk materiaal vind je fijn en hoeveel geld wil je uitgeven? Allemaal vragen die jij jezelf kan afvragen bij het uitzoeken van een sieraad. Wat tegenwoordig ook helemaal hip is, is het combineren van goud en zilverkleurige sieraden. Zo kun je ook een goudkleurige ketting met een zilveren ketting combineren. Of je kunt een kleurige kralen ketting dragen. Je kunt ook voor een zwarte ketting gaan die juist erg opvalt op een lichte huid, maar juist subtieler is op de gekleurde huid.