Alle creatieve workshops kun je hier gegarandeerd vinden

Alle creatieve workshops kun je hier gegarandeerd vinden

Wij werken met een groep vrouwen al een jaar samen sinds wij zijn uitgebreid met onze salon. En om dan als team ook eens iets gezelligs samen te kunnen doen heb ik eens besloten om een leuk idee te vinden op internet en dan te denken aan creatieve workshops. Daarom ben ik eens in de bekende zoekmachine gaan kijken naar creatieve workshops en toen kwam ik op deze site terecht. Ik ben eens wat gaan lezen en zo kwam ik tot de ontdekking dat je zelfs een chocolade workshop kunt gaan doen. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik ook al zeker wist dat de rest van het team dit zeker weten ook zal waarderen. En daarom ben ik via deze site de offertes hiervoor gaan aanvragen en ben ik de volgende dag even gaan overleggen met iedereen om samen op een bepaalde datum uit te kunnen komen. Toen deze bekend was kon ik gaan reserveren en heb ik het allemaal nog even als verrassing gehouden. Iedereen wel een beetje nieuwsgierig gemaakt natuurlijk, maar zij dachten dat wij gewoon iets gaan drinken. Maar ze moesten eens weten.