tijdschrift meiden

Dit zijn de leukste magazines voor meiden

Ben je op zoek naar een nieuw tijdschrift? Lees dan dit artikel verder. Ik heb een top 10 van de leukste Meiden Magazines voor jullie samengesteld. Hier zit vast en zeker een leuk tijdschrift bij voor jou!

 1. Meiden magazine

Met het tijdschrift Meiden ben je altijd op de hoogte van interessante nieuwtjes. Dit tijdschrift staat helemaal vol met beauty, celebrities, vriendschappen, lifestyle quizzen en fashion. Het tijdschrift is speciaal gemaakt voor meiden tussen de 9 en 14 jaar oud. Als je een abonnement neemt op dit tijdschrift krijg je elke maand een Meiden Magazine in de bus!

2. Fashionchick

Fashionchick was oorspronkelijk een website, maar wegens het grote succes hebben de eigenaren besloten ook een tijdschrift op de markt te brengen. Dit tijdschrift staat vol met fashion, beautytips, celebrities, interviews en waargebeurde verhalen.

3. Girlz

De naam van het tijdschrift zegt het al, dit is een echt meiden tijdschrift. In de Girlz lees je alles over liefde, lifestyle, fashion, beauty en jongens. Girlz onderscheid zich, omdat het een vrolijk en stoer tijdschrift is. Het tijdschrift is speciaal voor meiden tussen de 13 en 18.

4. Cosmo Girl

Cosmo Girl is een Amerikaans tijdschrift volledig gericht op tienermeiden. Het moederblad van Cosmo girl is Cosmopolitan (vrouwen tijdschrift).Het tijdschrift begeleidt meiden en jong volwassenen op weg naar volwassen- en zelfstandigheid. Het tijdschrift staat vol met onderwerpen zoals mode, identiteit, politiek, seksualiteit en feminisme.

5. Tina

Tina is een tijdschrift gericht op meiden vanaf 10 jaar. In het tijdschriften staan allerlei dingen die van toepassing zijn voor meiden in het dagelijks leven.

tijdschrift meiden

6. Flair

De Flair is een Belgisch tijdschrift voor meiden en jongvolwassen vrouwen van 15 tot 34 jaar. In de Flair komen de volgende thema’s aan bod: Mode, gezondheid, beauty, seksualiteit en relaties. Het is in België en Nederland een groot succes.

7. Penny

De Penny is een blad voor paardenliefhebbers. Er staan allerlei leuke weetjes en feitjes over paarden in. Als je een abonnement op de Penny neemt krijg je maar liefst elke 2 weken een tijdschrift thuis gestuurd!

8. Hitkrant

De Hitkrant is een Nederlands muziektijdschrift. Er staat van alles in over muziek, celebrities en interviews.

9. Zo zit dat

Dit tijdschrift is voor meiden en jongens tussen de 8 en 13 jaar. Het staat vol met interessante wetenschappelijke onderwerpen.

10. Katrien

In de verhalen in dit tijdschrift staan Katrien Duck en haar 3 nichtjes centraal. In sommige verhalen doen ook Minnie Mouse en Oma Duck mee.