E-sigaret

E-sigaret maakt je gezonder

Ben jij een flinke roker en wil jij graag stoppen met roken? Dan heb je een flinke stap gemaakt om gezonder te kunnen leven. Maar nu is het belangrijk om iets achter de hand te houden om het ook nog eens vol te houden. Zo kun je ervoor kiezen om een E-sigaret te gebruiken. Met een elektrische sigaret blijf jij als het ware jouw verslaving te houden. Het belangrijkste hiervan is dat je geen schadelijke stoffen meer binnen krijgt. Bij een gewone sigaret heb je de welbekende teer en nicotine. De elektrische sigaret bevat sowieso geen teer, nicotine is hierin een keuze om het wel of niet te nemen. Nicotine zorgt ervoor dat jij de verslaving wilt blijven aanvullen. Hierdoor zal jij ook steeds weer een sigaret opsteken om jouw verslaving “up to date” te houden.

E-sigaret

Stop vandaag nog met roken en stap ook over op de E-sigaret!

Loop jij met de gedachten rond dat jij graag wilt stoppen met roken, maar vind je dit nog lastig? Dan is het verstandig om over te stappen op de E-sigaret. Hiermee blijf jij alsnog de handeling houden en zul je minder moeite hebben.

Zelf wilde ik ook maar al te graag stoppen met roken. De prijzen die tegenwoordig worden gehanteerd hiervoor is veel te prijzig. Zonde van mijn geld waardoor ik graag wilde stoppen. Dankzij mijn elektrische sigaret is het mij gelukt en ben ik alleen nog maar “fruit” aan het roken!