Een museum uitje is toch het leukste wat er is?

Wat zijn de mogelijkheden bij dit museum uitje?

Bij ons bedrijf kunt u een museum uitje doen in de regio van Doetinchem en Arnhem. Zo hebben wij bijvoorbeeld een mooie tour in Doesburg, dit is een hanzestad en heeft een zeer mooie binnenstad. U kunt hier heerlijk wandelen en overnachten in een hotel aan de kade van Doesburg of in een B&B. U kunt hier heerlijk lunchen en lekker een wandeling maken door de bloementuin. Dit is slechts een van de vele locaties waar wij een prachtige dag kunnen organiseren. Al onze locaties zijn met zorg uitgekozen en u zal hier kunnen genieten na uw bezoekje aan het museum. Wij vinden het belangrijk dat u plezier beleeft aan ons aanbod en genieten er dus ook van als we u met een glimlach weer naar huis zien gaan.

Mijn eigen ervaring

Ik heb afgelopen jaar een museum uitje gedaan in Doesburg en heb hier erg van genoten, ik heb geslapen in een hotel aan de kade van Doesburg  waar ik een prachtig uitzicht had over de ijsel , de volgende dag heb ik een stadswandeling gedaan en ben ik ook in de prachtige binnenstad van Doesburg geweest hier heb ik een drankje gedronken waarna ik mijn wandeling vervolgd heb richting de bloementuin en daar heb ik heerlijk genoten van mijn lunch in de bloementuin. Ik heb mijn dag afgesloten met een drankje op het terras aan de kade waarbij ik heerlijk heb genoten van het uitzicht en de zonsondergang.  Ik zou zeker aanraden om eens te informeren voor een museum uitje, ik ga zeker nog  terug naar Doesburg!.