Ergonomische polssteun

Ergonomische polssteun uit proberen

Je hebt de mogelijkheid om een Ergonomische polssteun uit te proberen. Voordeel is dat je deze zonder problemen weer terug kan sturen, als je in de gaten hebt dat dit niet echt jouw ding is. Voor mijn werk moet ik veel en lang achter elkaar typen. Na een paar uur merk ik dat mijn polsen zeer  gaan doen en dit trekt soms door tot aan mijn handen. Om hiervoor ziek thuis te gaan zitten, daar zit ik niet op de wachten en daarom heb ik, via Ergonomique, een proefdoos aangevraagd. Niet alleen voor mijzelf, want meerdere collega’s hebben allemaal hetzelfde probleem. Per doos krijg je drie proef exemplaren die je kan uitproberen, dus iedereen kan zo een steun proberen.  Ergonomische polssteun

Definitieve aankoop van een ergonomische polssteun

De proefperiode dat wij op ons werk de steunen konden uitproberen was zeer goed bevallen. Zo goed dat er meteen meerdere bestellingen de deur uit zijn gegaan. Via Ergonomique is er heel veel mogelijk om zo prettig mogelijk en zonder pijn te kunnen werken. Want niet alleen een steun voor de polsen kan je hier krijgen, maar veel meer. Denk aan een voetensteun, een bureau die je hoog en laag kan zetten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voordeel is dat je veel eerst kan uitproberen, voordat je tot de aankoop over gaat.

Het werken is een stuk prettiger geworden en de klachten zijn zo goed als bijna verdwenen. De naam van deze fabrikant onthouden wij goed, want ook in de toekomst zullen wij hier gebruik van maken.  Ergonomische polssteun