GTST-gemist voor de trouwe soap fan

Om niks van je favoriete soap te hoeven missen kun je op verschillende manieren terugkijken met GTST-gemist. Je kunt ervoor kiezen gratis naar afleveringen te kijken die je graag nog eens wilt zien of die je niet hebt kunnen kijken maar ook betaald terugkijken is mogelijk. In dat laatste geval kun je veel meer terugzien maar heb je ook de mogelijkheid fragmenten reeds van tevoren te bekijken.

Gratis terugkijken

Als je niet extra wilt betalen voor het terugkijken van een televisieprogramma zoals GTST kun je gebruik maken van de mogelijkheid om gratis terug te kijken. Dit kun je tot 7 dagen nadat een aflevering uitgezonden is doen. Om de uitzending naar keuze te willen bekijken klik je op de foto die erbij staat en log je in. Daarna kun je de volledige uitzending kijken zonder daarvoor extra te hoeven betalen.

Betaald terugkijken

Terugkijken kan op televisie, laptop, tablet of smartphone dus je kunt kijken waar jij dat zelf het prettigst vindt. Heb je liever geen reclame tussen je soap door of wil je langer dan 7 dagen terug kunnen kijken of zelfs in het voren naar een aflevering kijken? Dan kies je het beste voor een betaald abonnement van RTL XL. Hierbij krijg je geen reclame te zien en afhankelijk van welk abonnement je kiest betaal je een vast bedrag per maand en kun je onbeperkt terugkijken of zelfs genieten van de nieuwste films en series.