Ik achtte het nodig op zoek te gaan naar een vierkante parasols

Voor een mooie uitstraling van mijn terras zocht ik nog een vierkante parasol, en dan van die hele grote. Ik kwam uit bij de site van X terior, eentje die ik echt kan aanraden. Aldaar vind je namelijk allerlei soorten chique vierkante parasols, precies wat ik in gedachten had toen ik op zoek ging hiernaar. Mijn uitbating zit midden in het bos, op een open plek waar net de zon doorheen komt. Alles is hier dichtbegroeid in het bos, omgeven door hoge bomen. Hier echter is het net een stuk uitgestrekte vlakte, zeker nu er van de winter enkele bomen, die normaal nog wel voor schaduw zorgden, gekapt zijn. Ik achtte het daarom nodig naar goede parasols op zoek te gaan en bedacht me dat bij de sfeer van dit terras vierkante parasols wel erg mooi zouden staan. Je merkt een heel verschillend publiek onder de wandelaars hier, want globaal gezien houdt de helft ervan in de zon te zitten, ook na een intensieve wandeling – die willen de zon echt op hun huid voelen. De andere helft is al warm van het lopen of vindt de zon echt wat te fel en die wil zich lekker onder een parasol kunnen terugtrekken.