Met Pretparkreizen een leuk en voordelig dagje Legoland

Door overzichtssite Pretparkreizen kon ik mijn dochter toch eindelijk het cadeau geven waar ze al een tijdje om had gevraagd. Ze wilde zo graag een keertje naar Legoland in Duitsland. Het is alleen een hele investering. Je zit met de reis er naartoe, het overnachten, de entree en het eten terwijl je daar bent. In de hoop dit iets goedkoper te kunnen boeken, ging ik op zoek. Op zoek naar een site waar kortingen werden gegeven op dit soort uitjes. Die site heb ik gevonden in pretparkreizen.nl. Hier kun je gemakkelijk de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijken.

Fan van Lego

Mijn dochter is al sinds ze heel jong is fan van Lego. Leuk om te zien in een tijd waarin de meeste kinderen de hele dag voor hun iPad zitten. Het is ook iets wat we samen delen. Ik was namelijk ook erg van de Lego toen ik nog jong was. Het duurde dan ook niet lang voor ze er achter kwam dat er een pretpark bestaat dat helemaal op Lego is gebaseerd. Natuurlijk vroeg ze meteen of we daarheen konden.

De berekening

Toen ik ging uitrekenen wat dat ongeveer ging kosten, kwam ik er al snel op uit dat het een erg duur reisje ging worden. Door deze overzichtspagina kon ik eens goed kijken naar de hotels die in de buurt zaten. Sommige had ik zelf niet gevonden op Google. Dit waren juist de hotels met leuke aanbiedingen, die de kosten voor mijn reis aanzienlijk verminderen.

Oftewel

Wil jij je kind ook een leuk dagje cadeau doen? En hebben ze het ook al langer over een pretpark over de grens? Dan zou ik deze site van harte aanbevelen!