leren schort

Modern en veilig in de keuken

Ben je het zat om iedere keer een schort aan te doen die niet meer schoon te krijgen is, en vol zit met brandgaten van het spetterende vet? Met een leren schort ben je voor eens en voor altijd van dit probleem af, voordeel hierbij is ook dat je er modieuzer en professioneler uitziet met een schort van leer. De waxlaag maakt het mogelijk om het schort makkelijk schoon te maken en erg hygiënisch, een vochtig doekje is voldoende om het schort weer als nieuw te krijgen. 

schort

Voor verschillende werkzaamheden

Naast het gebruik in de keuken kun je het leren schort ook voor andere werkzaamheden gebruiken, schoenmakers maken ook veelvuldig gebruik van het schort. De verschillende modellen zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar, wel is het schort voor dames iets verfijnder dan het model voor mannen. Je bent nooit te oud om te leren in de keuken, daarom zijn de leren schorten ook voor kinderen vervaardigt, vanaf 3 jaar is er al een schort verkrijgbaar.

Kies je eigen model

Wanneer je een leren schort wilt kopen, heb je maar liefst keus uit 7 verschillende soorten leer, en 21 kleuren. Je kiest voor een schort wat lekker voelt en comfortabel zit tijdens het koken, de verstelbare banden zorgen ervoor dat elk schort als gegoten zit. De lus op het schort is ideaal wanneer je altijd een theedoek bij je wilt hebben, met de diverse accessoires van Xapron.nl breidt je eenvoudig je schort uit. Er is zelfs een flessenhouder om tijdens de bbq je biertje in te doen, en natuurlijk altijd bij je te hebben.