qmusic playlist

Qmusic playlist staat vol goede muziek

Zo af en toe luisterde ik wel eens naar de radio, maar sinds ik de Qmusic playlist heb ontdekt luister ik echt elke dag naar de radio. Het is zo fijn om lekker naar nummertjes te luisteren in de auto. Zeker als ik een lange rit aan het maken ben dan kan ik daar echt van genieten. Ik kan helemaal zelf bepalen hoe hard ik het volume zet en hoe hard ik mee zing. Niemand die er last van heeft. Waar ik wel tegen aan liep was dat ik thuis en in de auto een radio had, maar op het kantoor waar ik werk heb ik dat niet. Zo kon ik daar niet echt naar de radio luisteren wanneer ik dat wilde. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden, radio kun jij nu ook heel gemakkelijk via het internet beluisteren.

Radio

Benieuwd naar de Qmusic playlist?

Op het internet zoek ik altijd naar de Qmusic playlist. Dat is echt mijn favoriete radiostation. Er zijn weinig zenders die zoveel leuke liedjes afspelen. Wat ik er erg leuk aan vind is dat zij echt de hitjes draaien. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste liedjes. Op andere radiozenders draaien ze ook veel oude nummers. Het is niet dat ik daar niet van houdt, maar die zoek ik liever zelf op als ik er zin in heb om dat soort muziek te beluisteren. Ik kwam er laatst achter dat een collega ook graag naar Qmusic luistert. Daarom zet ik vanaf nu ook de radio lekker hard op kantoor. Het houdt de sfeer er lekker in, muziek maakt een werkdag nog leuker.

Radio

Blijf altijd op de hoogte van de laatste hits

Ik kan echt aan iedereen aanraden om wat vaker naar Qmusic playlist te luisteren. Naast dat jij op de hoogte wordt gehouden van de laatste hits, vind ik het programma erom heen ook heel erg leuk. De radiomakers zijn altijd gezellig aan het kletsen en zo krijg je ook op een leuke manier het nieuws mee van die dag.