la gracia logo

Tip voor een ooglidcorrectie Elst

Ben je op zoek naar een ooglidcorrectie Elst? dna ben je bij La Gracia aan het juiste adres. Bij deze schoonheidssalon wordt er namelijk gewerkt met de nieuwste technieken op het gebied van ooglidcorrectie.  

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie 

Naarmate we ouder worden kunnen de oogleden erg gaan hanen gen kunnen er wallen ontstaan. Als dit bij jouw het geval is en het hangend ooglid in de weg zit of omdat je het vervelend vind dat je er vermoeid uitziet ben je voor een ooglidcorrectie Elst bij La Gracia aan het juiste adres. Na deze ooglidcorrectie zul je weer een frisse en energieke indruk maken. Als je aan een ooglidcorrectie denkt, denk je waarschijnlijk aan een chirurgische ingreep. Bij la Gracia wordt er gebruik gemaakt van Dermo plasma techniek. Deze ingreep is veel minder ingrijpend dan een chirurgische operatie en toch erg effectief. Deze techniek is gebaseerd op radiogolven die de huidvezels samentrekken en een liftend effect geven. Met behulp van deze techniek kan de huid worden geldt zonder erin te snijden. Hierdoor zitten er geen risico’s aan de behandeling en is de herstelperiode veel korter en het geeft een natuurlijke uitsluiting. Deze ingreep is ook een stuk voordeliger dan een chirurgische ingreep maar deze behandeling is helaas nog niet zo bekend omdat de techniek nog vrij nieuw is. 

ooglid

Een kennismakingsgesprek met de specialist

Als de informatie over deze behandeling jouw aanspreekt kun je gemakkelijk een afspraak inplannen via de website van de schoonheidssalon. Voordat de behandeling van start gaat zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin jouw persoonlijke wensen worden besproken en de specialisten zullen precies uitleggen wat er tijdens de behandeling gebeurt.