Verrast door de zwarte T-shirts V-hals

Al een tijdje ben ik opzoek geweest naar mooie basis t-shirts. Zwarte T-shirts V-hals vind ik het mooist en ik kon maar geen winkel of webshop vinden die mooie exemplaren had. Van een vriend kreeg ik laatst een tip. Hij vertelde me om eens te kijken op de website www.tshirt-plein.nl. Ik heb besloten om maar eens een kijkje te nemen op deze webshop.

Een proefbestelling geplaatst

De t-shirts, en met name de zwarte T-shirts V-hals, zagen er mooi uit. De foto’s spraken me erg aan omdat ik al zag dat de pasvorm er mooi uitzag. Ook de hals was mooi afgewerkt. De proefbestelling is gister binnen gekomen en ik heb de shirts al gepast. Ik ben echt blij verrast door deze t-shirts. De pasvorm is perfect en de lengte en de breedte van het t-shirt pas precies bij mijn lichaam. Het t-shirt zit strak maar niet té strak. Ik ga zeker nog een andere bestelling plaatsen komende zomer als de temperatuur weer zomers aanvoelt.