Voor teak meubels ga je naar Wortman

Als je al weleens in een meubelzaak bent geweest waar gewerkt wordt aan meubels, waar er geschuurd en gemodelleerd wordt, dan weet je precies wat ik bedoel als ik zeg dat het er heerlijk ruikt. Die geur van een werkplaats waar hout wordt bewerkt staat in mijn absolute top vijf van geuren, het is bij mij echt een favoriet. Maar in geuren vertaal je niet hoe mooi het hout, en dan met name de teak meubels die mijn partner en ik onlangs hebben besteld bij en laten uitvoeren door het bedrijf Wortman, eruit kan zien als het eenmaal bewerkt is op een bijzondere manier.

Een bijzondere herinrichting van de woonkamer

We hebben met opzet voor maatwerk meubels gekozen voor in huis en hebben de eettafel, kast en salontafel laten uitvoeren in één en dezelfde bewerking. Ikzelf vind het namelijk bijzonder prettig als er een overkoepelende sfeer in de woonkamer heerst, een van uniformiteit en eenheid. Met dit soort teak meubelen, die allemaal op elkaar afgesteld en afgestemd zijn, bereik je precies zo’n sfeer. Ik ben dan ook in ‘t bijzonder te spreken over het werk dat Wortman geleverd heeft en kan deze organisatie van harte aanbevelen voor andere stellen die ook naar een bijzondere herinrichting van de woonkamer op zoek zijn.