Wekker slechthorende maakt u wakker

Wanneer u het allemaal niet meer zo goed kunt horen, is een wekker slechthorende misschien iets voor u! Worldwide Vision heeft een breed assortiment aan aangepaste wekkers met trilfunctie. Door het gebruik van een trilkussen wordt u middels vibratie gewekt.

Kunt u een normale wekker niet meer horen? Dan is er nu de wekker slechthorende waardoor u alsnog op tijd op kunt staan! Er zijn verschillende soorten wekkers voor slechthorenden op de markt. Zo heeft Worldwide Vision de digitale Shake Awake alarm klok. Deze wekker slechthorende beschikt over drie wekfuncties. U kunt gewekt worden met licht, geluid en/of trilling. Het bijgelegde trilkussen kunt u onder uw kussen leggen zodat u door dit trilsignaal wakker wordt. Deze alarmklok onderscheidt zich daarnaast door zijn zeer grote rode display. Daardoor kunt u deze wekker goed aflezen. Deze wekker is daardoor zeer geschikt voor een slechthorende maar ook voor slechtzienden en senioren.

 

Over Worldwide Vision

Worldwide Vision is een groothandel. Zij selecteren de beste hulpmiddelen van over de hele wereld. In de webshop kunt u de producten bekijken en makkelijk bestellen. Ze garanderen een snelle levertijd omdat zij de meeste producten op voorraad hebben. Een deel van hun assortiment is ook verkrijgbaar bij winkels op verschillende locaties in Nederland. Er is altijd een winkel dicht bij u in de buurt. Worldwide Vision kiest voor kwaliteit. Zij helpen u graag verder. Producten bestellen bij Worldwide Vision is een echte aanrader! U krijgt bij Worldwide Vision waar voor u geld!