Zwart gaas

Zwart gaas gekocht

Onlangs heb ik zwart gaas besteld bij KleinveeService. Deze webshop heeft heel veel spullen die je kan gebruiken voor het onderhoud van jouw dieren. Het maakt niet uit of het nu om honden , geiten of zelfs konijnen gaat, hier kan je zeker goed slagen. Omdat wij van plan waren om een paar vogels aan te schaffen waren wij opzoek naar materiaal om een volière in onze achtertuin te maken. Hiervoor moesten wij wel stevig materiaal hebben, omdat onze wijk vol met loslopende katten zit. Moet er niet aan denken dat ik een keer naar buiten loop en moet zien dat mijn vogels zijn opgegeten. Behalve een stevig hok, moet het ere ook bijzonder mooi uit zien. Per slot wil iedereen toch het beste en het mooiste voor de dieren hebben? Zwart gaas

Mooi hok gemaakt van zwart gaas

Alle benodigdheden voor ene stevig hok heb ik via de KleinveeService besteld. Gewoon makkelijk alles onder één dak en ik hoef hiervoor de deur niet uit te gaan. Bovendien wordt alles binnen 2 à 3 dagen al geleverd. Het materiaal wat ik voor dit hok heb gekocht zier er fantastisch uit. Vooral de afwerking van het gaas is mooi. Er zit hier namelijk een geplastificeerd laagje overheen en hierdoor blijft het langer goed. Voorheen heb ik wel eens dit materiaal gebruikt voor een hekje , maar dat ging roesten en na verloop van tijd moesten wij dit weghalen omdat het geen gezicht meer was.

Inmiddels is de volière klaar en hebben wij hier al vogels in zitten. Het ziet er fantastisch uit en daar ben ik best wel trots op.

Zwart gaas