American factoring

Dankzij American factoring heb jij altijd je geld!

American factoring

American factoring is een hele goede optie als jij als zelfstandig ondernemer graag altijd je geld snel terug wilt hebben. Niet elke klant betaalt altijd op tijd en dat heb ik zelf helaas ook ondervonden. Het hoeft niet zo te zijn dat zij niet willen betalen, maar soms kan het gewoon niet. Dan zit jij als zzp’er met de gebakken peren, want ook jij hebt vaste lasten. Dit heb ik zelf een tijd geleden ondervonden en dat vond ik lastig om mee om te gaan. Deze klant had namelijk een hele slechte periode en kon door deze omstandigheden mijn factuur niet betalen.

American factoring was een goede oplossing

American factoring

Uiteindelijk ben ik toen op zoek gegaan naar een oplossing en zo kwam ik uit bij American factoring. Ik vond het innen van facturen altijd al een naar klusje en wilde dit sowieso liever uitbesteden. Ik vind mijn werk het allerleukste om te doen, maar al het papierwerk eromheen vind ik niet zo leuk om te doen. Ik denk dat iedere zelfstandig ondernemer dit wel herkent, want er gaat gewoon heel veel tijd in zitten. Toen ik in contact kwam met de mensen van Finqle had ik hier direct een heel erg goed gevoel bij. Degene met wie ik sprak wist waarover zij het had en kon al mijn vragen snel beantwoorden. Daardoor kreeg ik ook veel vertrouwen in dit bedrijf en heb ik er uiteindelijk voor gekozen om met hen in zee te gaan.

Twijfelen is niet nodig

Mocht jij nu aan het twijfelen zijn of American factoring iets voor jou is, neem dan gewoon eens contact op. Ik weet zeker dat degene die jij aan de telefoon krijgt al jouw twijfels weg kan nemen. Het is onwijs makkelijk in gebruik, want jij kunt jouw facturen gewoon online indienen. Echt een aanrader!