Bier

Amstel Bright bestellen voor warme zomerdagen

Heb jij al eens gedacht aan Amstel Bright bestellen? Deze relatief onbekende biersoort wint sterk aan populariteit. Niet alleen in Nederland, maar ook in diverse andere landen. De biersoort valt te vergelijken met een biertje als Sol of Corona. De smaak is echter niet iets anders, wat je al snel zal merken als je dit biertje drinkt. Amstel Bright heeft een lichte smaak, waardoor deze minder zwaar zal vallen andere biersoorten. Het biertje wordt zowel door mannen als door vrouwen gedronken in de zomer. Heb jij deze biersoort al eens geprobeerd? In dit artikel vertellen we je er meer over!

Amstel Bright bestellen

Online Amstel Bright bestellen is heel eenvoudig

Amstel Bright bestellen doe je tegenwoordig eenvoudig online. Op de website van deze biersoort kun je de biertjes aan je winkelwagen toevoegen en direct met iDeal afrekenen. Als je de bieren voor 22.00 uur bestelt, heb je deze doorgaans een volgende werkdag al in huis. Houd het weerbericht in de gaten, zodat je deze biersoort eventueel nog voor een volgende dag kunt bestellen als er warm weer wordt verwacht. Het drankje is heerlijk naast een barbecue in de zomer! De biersoort wordt zowel aan particuliere klanten, als ook aan zakelijke partijen aangeboden.

amstel

Amstel Bright wint sterk aan populariteit

De groeiende populariteit van Amstel Bright heeft verschillende redenen. Veel consumenten zien het als een alternatief voor Sol en Corona. Daarbij wordt deze biersoort op relatief weinig plekken aangeboden. Zo kun je gezinsleden verrassen met een nieuw drankje! Het drankje heeft een vrij laag alcoholpercentage van 5%. Hierdoor zal een licht gevoel in je hoofd uitblijven, als je dit biertje op een warme zomerdag drinkt. De biersoort hoort koud gedronken te worden. Je kunt het drankje compleet maken door een schijfje citroen aan je glas of flesje toe te voegen. Wanneer geniet jij van je eerste glas Amstel Bright in de zon?