bier bestellen

Bier bestellen doe je nu gewoon online

Ga je een feestje geven? Dan moet je zorgen voor hapjes, een beetje leuke muziek en natuurlijk een drankje. Op een feest in Nederland mag bier vaak niet ontbreken. Bier bestellen doe je tegenwoordig gemakkelijk online. En dan heb je nog meer keuze ook.

Bekende brouwerijen

Die ouderwetse kratten

Weet je nog dat je vroeger naar de supermarkt ging voor een aantal kratten bier? Je zette die kratten bovenop elkaar op de bagagedrager van je fiets. Met moeite en veel kracht bracht je de kratten naar je studentenhuis en als alles werd opgezopen mocht je het net zo hard weer terug brengen. Waarom zou je jezelf dit aandoen?

Pakketten

Online bestellen: minder moeite

Als je dus een feest geeft, bestel drank dan gewoon online. Bier bestellen doe je gemakkelijk via je je computer. Je kunt dan zoveel bestellen als je zelf wil en je hoeft niet meer alles zelf naar huis te dragen. Er zijn zelfs winkels waar je de lege kratten ook weer kunt laten ophalen. Bovendien is er online veel meer keuze. Kies er bijvoorbeeld eens voor om speciaalbiertjes te serveren. Of je kiest een lekker biertje uit een ver land. 

Iets nieuws proberen

Een feestje is de beste kans om een keer iets nieuws te proberen. Je kunt dus een biertje kiezen dat je normaal niet drinkt, of je gaat helemaal voor bier dat niet in de supermarkt te verkrijgen is. Je kunt namelijk ook bier bestellen bij een echte Nederlandse brouwer.