Een Sharepoint training

Op de website van AVK vond ik informatie over Sharepoint training die worden gegeven door dit bedrijf. Ze geven overigens nog veel meer trainingen op het gebied van ict. Maar ik had het woord sharepoint weleens gehoord, maar wist eigenlijk niet precies wat het was of inhield. Op hun website kwam ik tot de ontdekking dat het een soort van cloud werkomgeving is waar je centraal samen in kunt werken. Voor bedrijven is het uiteraard erg fijn om allemaal in een centrale omgeving te werken waarbij je altijd en overal bij de nodige documenten kunt. Vooral vandaag de dag waarbij steeds meer mensen thuiswerken is een dergelijke cloud omgeving natuurlijk ideaal. je logt in vanuit huis en komt zo in de werkomgeving van het werk waar alle nodige documenten en informatie te vinden zijn. 

ik denk dat ik bij AVK een Sharepoint training ga volgen omdat ik hier wel meer over zou willen weten en leren. ik zou het graag gaan gebruiken bij ons op de werkvloer en zonder dat ik er zelf kennis van heb kan ik het moeilijk voorstellen aan mijn werkgever. Wellicht mag ik dan ook eens in de zoveel tijd vanuit huis werken. Lijkt me ideaal.