Gezellig naar Bora Bora

Zin om op vakantie te gaan? Ga dan gezellig naar Bora Bora. Hier vind je het nieuwe Four Seasons Resort Bora Bora. Het resort beschikt over twee verschillende restaurants, het romantische Arii Moana met visspecialiteiten en bij het strand vind je Tere Nui met lokale gerechten en Franse specialiteiten. Wanneer je op het strand ligt is het ook mogelijk om de Sunset Bar of de Fare Hoa Beach Bar te bezoeken voor een lekker drankje of een licht gerecht.

Er zijn 4 verschillende accommodaties. Zo heb je de Over-Water Bungalows (100m2) met een prachtig uitzicht op het strand, zee en/of Otemanu gebergte. De bungalow beschikt over een marmeren badkamer, slaapkamer en zonnedek met direct toegang tot zee, enkele hebben een plunge pool. De Otemanu Over-Water Bungalow is net wat ruimer en beschikken ook voor de plunge pool. De luxe Two-Bedroom Beachfront Villa van 300m2 is gelegen aan het strand met tuin en zwembad. De sublieme Otemanu Luxury Beachfront Villa is 500m2 en de grootste accommodatie. Perfect voor het gezin met 3 slaapkamers, 4 badkamers en een grote tuin met zwembad.

Gezellige activiteiten op Bora Bora

Er is een luxe spa tot jouw beschikking met daarbij een behandelkamer, jacuzzi en stoombad. Onder de goed verzorgde faciliteiten valt ook een groot zwembad met poolbar, fitness en diverse watersporten zoals parasailing, zeilen, waterskiën en duiken. Speciaal voor de kinderen is er een Kids Club met een kinderbad en verschillende activiteiten. Voor de tieners is er een Teen Island met een eigen programma. Gezellig naar Bora Bora met de kinderen is dus ook mogelijk. Voor verdere informatie kun je op de website terecht.