goedkoopste banden Nederland

Goedkoopste banden van Nederland (Goodyear Efficientgrip)

Pakweg een week geleden heb ik de Goodyear Efficientgrip banden gekocht bij P. Van Raay. Deze banden zijn bedoelt om mee te rijden in het zomerseizoen. De banden werden ontwikkeld in 2017 en hebben de volgende afmetingen: 195/60R16 89H. Het profiel van de banden is Efficientgrip. De kostprijs is zo een 75,00 euro, zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze rijden erg zacht en hebben een relatief grote marge wat het afslijten betreft. De Goodyear Efficientgrip banden zijn van goede kwaliteit en op dit moment heb ik er nog geen problemen mee gehad.

goedkoopste banden Nederland

P. Van Raay

P. Van Raay is een bedrijf dat banden verhandeld. Je kan er nog heleboel andere banden krijgen dan de Goodyear Efficientgrip. Ze exporteren en importeren hun banden over heel Europa. Er zijn niet enkel nieuwe banden, maar ook gebruikte banden verkrijgbaar. Deze zijn natuurlijk goedkoper. P. Van Raay verhandelt ook velgen.

Hun bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Als dit te ver is of het is niet mogelijk om er te geraken, kun je hun banden en velgen ook online bestellen. Deze zullen vervolgens bij jou thuis worden gemonteerd. Voor meer informatie kun je altijd hun website bezoeken.

Bron: goedkoopste banden Nederland