Autoschade Direkt

Autoschade Direkt in Rotterdam!

Ben jij bekend met Autoschade Direkt uit Rotterdam? Dan weet jij maar al te goed hoe geweldig dit bedrijf werkt. Een geweldige en snelle service hoe dat zij te werk gaan is perfect. Helaas heb ik ook kennis gemaakt met dit bedrijf. Niet zozeer balen dat ik kennis had gemaakt, maar meer het feit dat ik schade had aan mijn auto! Een wat oudere meneer had mijn auto niet zien staan tijdens het inparkeren. Hierdoor is hij vervolgens volop tegenaan gereden met als resultaat aardig wat schade. Gelukkig is deze man opzoek gegaan naar mij zodat de schade rapport opgemaakt kon worden.

Autoschade Direkt

Gezocht en terecht gekomen bij Autoschade Direkt in Rotterdam

Nadat het verzekeringswerk werd ingevuld kon ik huiswaarts gaan. Bij thuiskomst baalde ik als een stekker aangezien je dan pas de schade ziet. Gelukkig wist mijn man maar al te goed dat de schade gemaakt moest worden. Hij was al bekend met het bedrijf Autoschade Direkt in Rotterdam. Hierdoor wist hij meteen hoe dat het werkt om de schade door te geven.

De foto’s werden gemaakt en dit kon je eenvoudig via de app versturen. Binnen een paar minuten kregen wij al een reactie dat de foto’s nader werden bekeken voor een goede prijsindicatie. Binnen een uur kregen wij al een prijsindicatie te horen om het te laten maken. Aangezien de kosten volledig gedekt worden hebben wij ervoor gekozen om het te laten maken. Binnen een paar dagen kon ik al terecht bij Autoschade Direkt in Rotterdam om de schade te laten herstellen.