De horloge trend van nu

De afgelopen jaren zijn ze steeds populairder geworden; houten horloges. Bij Greenwatch bieden wij een assortiment van prachtige houten horloges, geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze. Doordat wij onze horloges zelf in elkaar zetten, kunnen wij garanderen dat ze van hoogstaande kwaliteit zijn. Tevens kunnen we hierdoor onze houten horloges voor een goede en eerlijke prijs aanbieden, waardoor je niet te duur uit bent en waar krijgt voor je geld.

Merk het verschil

Maar wat maakt het verschil tussen een houten horloge en een horloge van bijvoorbeeld metaal of met een kunststof band? Ten eerste minimaliseert het gebruik van hout de kans op contacteczeem of een huidirritatie. Ten tweede is hout dusdanig licht, hierdoor merk je amper dat je het horloge draagt en zit hij soepel om je pols. Ten derde maakt hout elk horloge uniek. Hout is een natuurproduct, waardoor elk horloge unieke nerven en kleuren heeft. Geen enkel horloge is precies hetzelfde. Daarbij heeft hout de natuurlijke eigenschap dat het onverslijtbaar is en dus erg duurzaam!

Leuk als cadeau

Geef je een houten horloge cadeau? Bij Greenwatch kunnen we houten horloges ook voor je graveren met een persoonlijke boodschap. Dit kan bijvoorbeeld een tekst van een liedje zijn of een mooie spreuk, wat je maar wenst. Ook kun je het design en lettertype zelf bepalen. Voor een goede leesbaarheid gebruiken wij standaard het lettertype Calibri Bold, maar dit is aan te passen naar wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De levering van een houten horloge met gravering duurt wel iets langer, dit is afhankelijk van de drukte op dat moment, met een maximum van vijf werkdagen. Indien je met spoed een houten horloge met gravering nodig wilt kopen, neem dan ook contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.