Een Gabor pump loopt geweldig lekker

Sinds ik een Gabor pump heb gekocht, wil ik geen andere schoenen meer aan mijn voeten. Nooit geweten dat  deze pumps zo lekker, en makkelijk kunnen lopen. Heb er inmiddels weer een paar bij gekocht, zag deze toevallig op een website staan van Durlinger.com. Behalve dat ik helemaal verzot ben op dit merk schoenen, staan er op de site heel veel ander bekende merken, en nog veel meer verschillende soorten schoenen. Zo heb je laarzen, sneakers, slippers, maar ook gewonde instappers behoren tot de collectie. Omdat ik gewoon weet, door mijn eerdere bestellingen, dat deze schoenen geweldig passen doe ik er geen moeite meer voor om naar een schoenenwinkel te gaan om nieuwe schoenen te kopen. Het is veel makkelijker om gewoon je bestelling op internet te plaatsen, en als ze niet goed mochten zitten, wat me nog nooit is overkomen, dan kan je de schoenen makkelijk weer retour sturen. Sinds ik heb ontdekt hoe makkelijk het bestellen gaat heb ik inmiddels al meerdere schoenen hier gekocht. Ook mijn man en kinderen hebben inmiddels hier hun schoenen besteld, en ze zijn er allemaal dik tevreden over. Vooral mijn dochter, die eindelijk haar roze sneakers hier heeft gevonden, schoenen waar ze al een tijd naar op zoek was.  29091-gabor-1