crossbody tasje

Ruimte voor je spulletjes

Een avondje uit of gewoon even lekker de deur uit, maar niet zonder lippenstift of een van je andere spulletjes die je meeneemt. Door een crossbody tasje mee te nemen weet je zeker dat je alles bij je hebt wat belangrijk is, je hangt de tas over je schouder en bent er klaar voor om te vertrekken. Voordeel van het tasje is dat je het altijd bij je kunt houden, of dit nu een avondje uit is of gewoon als je op visite gaat bij een vriendin. De tassen zijn verkrijgbaar met verschillende printen.

crossbody tasje

Kies een passende tas voor bij je outfit

Een leuke outfit om eropuit te trekken is natuurlijk niet compleet zonder een mooi tasje, met een crossbody tasje vind je altijd wel een geschikt exemplaar. Hou je het neutraal met rustige zachte kleuren of ga je voor die gave dierenprint, voor iedere outfit is er wel een geschikt tasje in het assortiment van treasurelabel.nl. Ben je iemand die altijd veel spulletjes meeneemt, ook dit is geen probleem door de verschillende formaten van de tas. Heb je alleen een tasje nodig voor je telefoon, dan is het kleinste exemplaar bijzonder geschikt.

Gemaakt van afval leer

De crossbody tassen met een dierenprint zijn gemaakt van stukken leer die over waren bij de fabrikant. In de meeste grote fabrieken worden deze weggegooid, bij treasurelabel.nl worden deze gebruikt om een prachtig tasje van te maken. Voordeel is ook dat iedere tas uniek is, twee exact dezelfde stukken afval leer kom je namelijk niet tegen. Wil je ook een tas waar er echt maar een van is, neem dan een tas met dierenprint.