Last van schurende benen?

Het is zomer, dus het is warm. Dan wil je graag kleding aandoen die los zit en lekker kan luchten. Veel vrouwen dragen met lekker weer vaak een rok of jurk, omdat dit toch een stuk fijner zit dan een strakke broek. Echter hebben veel vrouwen bij het dragen van een rok of een jurk het probleem dat hun bovenbenen tegen elkaar schuren. Dit is een erg onprettig gevoel en kan leiden tot uitslag. Veel vrouwen kiezen er daardoor voor om toch een broek te dragen met warme temperaturen. Echter is hier een oplossing voor, namelijk damesondergoed met pijpjes.

damesondergoed met pijpjes

Voorkom uitslag met damesondergoed met pijpjes

Damesondergoed met pijpjes zijn in principe een soort boxers met lange pijpen. Het ondergoed loopt strak rond de benen. Je kunt het in diverse lengtes verkrijgen, maar vaak komen ze tot iets boven de knie. De pijpjes zorgen ervoor dat de huid van jouw bovenbenen niet meer tegen elkaar schuurt, waardoor uitslag en on-comfortabelheid kunnen worden voorkomen.

Het ondergoed is niet alleen functioneel, maar zit ook comfortabel. De pijpjes vormen zich om de benen heen, waardoor je de lijnen niet kunt zien als je een strakke rok of jurk draagt. Daarnaast is het ondergoed in diverse kleuren te verkrijgen, zo ook in jouw huidskleur. Huidskleurig ondergoed is erg praktisch voor wanneer je witte of licht doorschijnende kleding draagt.