Damesondergoed met pijpjes voor onder zomerkleding

Niets is zo vervelend als schurende benen. Het voelt niet alleen oncomfortabel, maar het kan ook leiden tot een geïrriteerde huid of uitslag. Het zou zonde zijn om hierdoor geen rokjes, jurkjes of korte broeken te dragen. Er is gelukkig een oplossing voor het probleem van schurende bovenbenen en dat is damesondergoed met pijpjes.

damesondergoed met pijpjes

Voordelen van damesondergoed met pijpjes

Damesondergoed met pijpjes heeft een aantal voordelen. Ten eerste voorkomt het dat jouw bovenbenen langs elkaar schuren, omdat de huid nu wordt beschermd middels de stof van het ondergoed. Daarnaast biedt het wat bescherming en zekerheid voor wanneer er een windje staat. Als de jurk of rok opwaait, heb je altijd nog een broekje er onder. Het ondergoed zit door het materiaal erg comfortabel. Als er al naden zijn, voel je deze niet zitten. Het ondergoed vormt zich naar jouw lichaam, waardoor het nauw aansluit. Dit is natuurlijk weer handig voor onder een strakke rok of jurk.

Een ander voordeel van ondergoed met pijpjes is dat wanneer je een huidskleurige of rode variant koopt, deze niet zichtbaar is door een doorschijnende rok of jurk. Zulk ondergoed kan dus ook wat extra zekerheid bieden, als je twijfelt of je kleding doorschijnt. Er zijn diverse merken die ondergoed met pijpjes verkopen. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Sloggi, Ten Cate, of LaSlip. Elk merk heeft net weer wat andere kenmerken.