black-loafers-woman

Wat moet je weten over de instappers van ZOO Footwear?

Je bent op zoek naar leuke en prettige instappers. Nu heb je al een rondje gedaan door de stad, maar je hebt nog niet kunnen vinden wat je zocht. Als je eenmaal iets in je hoofd hebt, is het lastig om precies datgene te vinden wat je zoekt. Het is dan slim om online te gaan zoeken. Op het internet is het aanbod aan schoenen namelijk vele malen groter dan in de enkele schoenenwinkels die in jouw stad gevestigd zijn. Neem nou de website van ZOO Footwear. Het is de perfecte site wanneer je op zoek bent naar laarzen, schoenen of witte instappers voor dames. Lees hier meer over wat je moet weten over de instappers van ZOO Footwear.

De instappers van ZOO Footwear hebben deze eigenschappen

Het schoenenmerk ZOO Footwear heeft niet zomaar schoenen en laarzen ontwikkeld. Nee, er is goed nagedacht over gebruikersgemak en design. Deze combinatie kom je niet zo snel tegen. Meestal zijn witte instappers voor dames bijvoorbeeld alleen maar mooi. Of zijn wandelschoenen alleen maar functioneel. Maar eigenlijk wil je een schoen hebben die beide bevat: een schoen die zowel mooi is als functioneel.

De instappers van ZOO Footwear zijn functioneel en mooi, omdat:

  • Ze ervoor zorgen dat je altijd droge voeten houdt
  • Ze er trendy en leuk uitzien
  • De instappers in allerlei kleuren beschikbaar zijn
  • Het voetbed uitneembaar is, waardoor je jouw eigen inlegzolen erin kunt doen

Deze combinatie tussen praktisch en aantrekkelijk is ontstaan dankzij hondje Bram. De hond van ZOO Footwear moest iedere dag meerdere keren uit. Je weet vast wel dat het in ons land niet altijd lekker weer is. Helaas regent het vaak. Maar een hond moet toch uit, weer of geen weer. Dus bedachten de makers van het schoenenmerk fraai uitziende laarzen en witte instappers voor dames die waterdicht zijn. Het leer is namelijk geïmpregneerd. Het Aquastop membraan zorgt ervoor dat er geen spetter water door de laarzen en schoenen gaan.

Maar ook het schoenenmerk was ervan bewust dat een vrouw (en man) er leuk uit wil zien tijdens de dagelijkse wandeling. Dus zijn de instappers van ZOO Footwear mooi vormgegeven. De sneakers van het merk zijn erg hip en passen onder je moderne outfits. De zolen zijn dik, de schoen is verkrijgbaar in de leukste kleuren, maar ook in neutrale kleuren. Hierdoor is er een sneaker die past bij jouw stijl. Maar als je liever gaat voor een instapper van ZOO Footwear in de vorm van een laars, kan dat natuurlijk ook. Het merk heeft op zijn website verschillende modellen laarzen staan. Van enkellaarzen tot laarzen met megahoge schacht. Er is gedacht aan elke vrouw. Zo zijn er laarzen voor vrouwen met smalle of gespierde kuit, maar natuurlijk ook voor de normale kuit.

Witte instappers voor dames bestellen

Ben je overtuigd en wil je van dit merk witte instappers voor dames bestellen? Of wil je een schoen of laars in een andere kleur bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Ga snel naar de website van ZOO Footwear en ontdek de hippe schoenen en laarzen.