Autorent

Spaar voor een gratis huurauto

Bij Autorent kun je sparen voor een gratis huurauto. Vaste klanten worden beloond voor hun loyaliteit met een gratis huurauto voor een heel weekend. Dat is wel prettig natuurlijk. Lekker een weekendje weg of dagjes uit, het is allemaal mogelijk.

Gratis huurauto

Vaste klanten sparen voor een gratis huurauto

Autorent heeft veel vaste klanten. Zij bieden namelijk laagdrempelig de mogelijkheid om een auto te huren aan particulieren. De meeste verhuurbedrijven richten zich op toeristen of de zakelijke markt terwijl er ook van particulieren veel vraag is naar autoverhuur. Zo zijn er veel mensen die geen auto hebben. Als zij dan toch een auto nodig hebben dan huren ze deze, bijvoorbeeld bij Autorent. Bijvoorbeeld om een weekendje weg te gaan, familie verder weg te bezoeken of voor een dagje uit. Je kunt ook een auto huren voor een week dus je kunt er zelfs mee op vakantie.

Spaarkaart

Snel jouw spaarkaart vol

Alle klanten kunnen sparen voor een gratis huurauto en zeker als je regelmatig een auto huurt, heb je snel je spaarkaart vol. Je ontvangt namelijk een stempel voor elke keer dat je een auto huurt. Dus als je 5 keer, minimaal een dag een auto huurt, ontvang je 5 stempels en is jouw spaarkaart vol. Je kunt dan 1 dag gratis gebruik maken van een A klasse auto. Dat is makkelijk sparen toch? Je kunt ook verder sparen want bij 10 stempels ontvang je gratis een A klasse auto voor een lang weekend. Heerlijk om er samen op uit te gaan.

Wil je ook meesparen voor een gratis huurauto? Informeer dan naar de spaarkaart bij Autorent. Voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden kun je de website bekijken. Hier vind je ook het complete wagenpark dus maak direct een keuze voor jouw huurauto. Wil je een auto reserveren? Neem dan even contact op.