overkapping Verasol

Uitbreiding met accessoires

Aan een overkapping verasol, veranda of tuinkamer kunnen er ook nog heel wat accessoires toegevoegd worden om het compleet te maken.

Zonnewering

Aan een overkapping verasol, veranda of tuinkamer kunnen er ook nog heel wat accessoires toegevoegd worden om het compleet te maken. Er kan ten eerste zonwering geïnstalleerd worden. Dit is een screen die onder of boven het dak van de veranda geïnstalleerd word om de zon en warmte een beetje buiten te houden. Ook beschermd het de veranda zelf en uw meubelen van weersinvloeden. Naast dat de screens onder of boven het dak van de veranda geïnstalleerd kunnen worden kunnen die ook aan de zijwanden geïnstalleerd worden om meer privacy te bieden. De meeste zijn ook elektrisch bedienbaar.

overkapping Verasol

LED verlichting

Ten tweede kan er LED verlichting geïnstalleerd worden om tot laat in de avonduren nog te kunnen genieten van jouw leuk ingerichte veranda. De sfeervolle lichtjes geven een lekker warm effect die je overhalen om toch nog een hoofdstuk van dat boek te lezen of een kop thee te pakken en van de buitenlucht te genieten voordat je slapen gaat. Doordat het LED verlichting is, is de energie rekening ook niet te hoog. Ook zijn de LED lichtjes ontzettend duurzaam omdat die ook langer meegaan dan normale lampen.

Afvoer

Ten derde als het flink begint te regenen moet het water ook afgevoerd worden om schade te voorkomen aan de veranda. Dit gebeurt door het installeren van speciale fundatiepoeren met HWA in de funderingen van de veranda. HWA (hemelwaterafvoer) is een systeem dat het overtollige regenwater opvangt en afvoert. De fundatiepoeren zijn dan hol van binnen en kan het regenwater makkelijk door de regenpijp geloosd worden