Verkopen afgekeurde auto is hier geen enkel probleem

Denk je aan verkopen afgekeurde auto? Dan lijkt dit haast onmogelijk als je er ook graag een redelijke prijs voor terug verwacht, tot je de ervaring heb bij dit bedrijf net als ik. Mijn auto heb ik aan deze firma kunnen verkopen, en ik heb hier ook weer een andere auto voor kunnen terug kopen. Ik kan niet zonder een auto, ik werk namelijk 30 kilometer vanaf mijn huis, en dit red ik niet het hele jaar door op de fiets. Daarom was ik ook erg geschrokken toen ik het telefoontje van de garage kreeg met de mededeling dat mijn auto was afgekeurd. Ik baalde echt enorm hiervan maar er moest natuurlijk wel zo snel mogelijk een oplossing hiervoor komen.

Een prettige oplossing

Toen ik op deze site zag staan dat  het verkopen van een afgekeurde auto geen enkel probleem was, besloot ik met dit bedrijf in zee te gaan. Ik ben echt ongelofelijk netjes en eerlijk geholpen, Wat ik ook zo prettig vond, is dat zij bij mij thuis kwamen om naar de auto te komen kijken, taxeren, en ook direct mee te nemen, Toen de auto werd opgeladen, kreeg ik de vrijwaring en werd het bedrag ook uitbetaald. Ik voelde mij erg opgelucht en ik was erg blij dat ik van mijn oude auto af was. Nu kan ik weer met een gerust hart de weg op met mijn auto die ik heb gekocht waar een nieuwe apk op zit.