LED

Welke soort led verlichting moet je kiezen voor een kantoorpand?

Welke soort led verlichting voor een kantoorpand?

Kantoorpanden zijn vandaag de dag aanzienlijk stijlvoller en hipper aangekleed dan pakweg 40 jaar geleden. Dit geldt ook voor het kantoorpand zelf. Veel werkgevers leggen de nadruk op het maken van een fijne en aantrekkelijke werkplek die de productiviteit maximaliseert. De juiste led verlichting voor het kantoor kiezen is hierbij essentieel. Helaas wordt dat nog weleens vergeten in de praktijk. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over led verlichting voor het kantoor kiezen.

Welke led verlichting voor het kantoor kiezen?

Een pand bestaat natuurlijk uit meer dan enkel en alleen werkplekken. Vooral in grotere kantoorpanden van grote bedrijven is er vaak sprake van een (grote) hal bij binnenkomst, een kantine waar het personeel luncht, een trappenhuis/lift, gangen met bewegwijzering, een showroom, etc. Afhankelijk van het soort kantoor, is het kiezen van led verlichting voor verschillende ruimtes belangrijk voor een goede werkervaring. Om de verlichting zo goed mogelijk per ruimte af te stellen zijn extra’s, zoals led dimmers, ook een handige toevoeging.

Led verlichting per kantoorruimte

Om het je wat makkelijker te maken, zetten we hier een aantal soorten kantoorruimtes met geschikte led verlichting ervoor op een rijtje:
  • Werkplekken: UGR<19 LED panelen, LED Downlights, LED Inbouwspots, Decoratieverlichting
  • Grote vergaderruimtes voor 10 personen of meer: UGR<19 LED panelen, LED Downlights, LED Inbouwspots
  • Kleinere vergaderruimtes voor 4 personen of minder: LED Downlights, LED Plafondverlichting, Decoratieverlichting
  • Kantines: LED Panelen, LED Downlights, LED Filament lampen, Decoratieverlichting
  • Trappen en hallen: LED Plafondarmaturen, LED Sensorverlichting (met noodunit), LED Downlights
  • Showroom: LED Plafondarmaturen, LED Railspots (3 fase), LED Downlights

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de laatste stijltrends op het gebied van bedrijfspanden? Houd dan vooral ons blog in de gaten. We posten regelmatig nieuwe artikelen.