Een vakantiegevoel in huis halen met een sinaasappelboompje

Mis je het gevoel van vakantie? Baal je ervan dat je al zo lang thuis zit en kun je wel iets gebruiken om jezelf op te fleuren? Denk dan eens aan een sinaasappelboompje! Al heel lang zit ik te denken aan een leuke manier om mijn huis een frisse update te geven, maar er was niks wat ik echt origineel genoeg vond. Tot ik online stuitte op een sinaasappelboompje! Ik werd meteen enorm vrolijk toen ik het zag.

Dé opvrolijker voor in je huis of tuin

‘Wat leuk en origineel! Hoe kom je op dit idee?’ riep mijn vriendin enthousiast uit! Een sinaasappelboompje is inderdaad weer eens iets anders dan een bosje bloemen. Voor wie denkt dat je allerlei ingewikkelde stunts moet uithalen om een sinaasappelboompje in huis te halen: dit valt reuze mee. Je kunt deze gemakkelijk online bestellen. Bestel er een mooie pot bij en klaar ben je. Ook de kosten vallen enorm mee. Deze plant heeft wel wat liefde en aandacht nodig, maar als je weet hoe je hem moet verzorgen is dit zo gebeurd.

Nostalgie

Elke keer als ik nu langs ons sinaasappelboompje loop moet ik glimlachen en denk ik aan onze laatste vakantie in Marokko. Jeetje, wat was dat leuk. Thee drinken in een tuin vol sinaasappelbomen in Marrakech. Die beleving én geur heb ik nu gewoon in huis! Het is bijna lente dus ik kan het boompje binnenkort verplaatsen naar de tuin. Dat is nog een voordeel: in de winter zet je dit boompje gewoon binnen en in de lente verplaats je hem makkelijk naar buiten. Zo komt dit boompje altijd tot zijn recht. Al met al kan ik zeggen dat wel de vrolijkste aankoop van 2021 is geweest! Een aanrader!