Kamperen op een luxe manier

Waar kamperen altijd kramperen werd genoemd is dit met Glamping Nederland verleden tijd. Kamperen kun je nu combineren met luxe op camping de Leistert. De gezelligheid van het authentieke kamperen, maar dan wel met een beetje meer luxe faciliteiten van tegenwoordig. Tijdens je verblijf kun je gewoon overnachten in je eigen accommodatie, een vouwwagen, tent, camper of caravan maar maak je gebruik van privé sanitair van het vakantiepark. Dit kun je uiteraard zo luxe maken als je zelf wenst.

Glamping Nederland

Huur verschillende faciliteiten

Tijdens je verblijf op het vakantiepark kun je een aantal faciliteiten huren, douche, toilet, vaatwasser en water aan en afvoer zijn mogelijkheden. Wil je echt genieten van optimaal gemak en luxe dan kun je privé sanitair nemen waarbij een infrarood sauna inbegrepen is. Kom je thuis na een lange dag op het park dan kom je even helemaal tot rust in je eigen privé sauna, eenvoudiger en luxer kunnen we het niet maken voor je. De faciliteiten staan op je eigen plaats dus direct bereikbaar vanaf je eigen tent, caravan of vouwwagen.

Ook voor verhuur van een slaapaccommodatie

Glamping Nederland

Heb je geen eigen kampeermiddel om te overnachten maar wil je toch op vakantie? We hebben niet alleen Glamping Nederland, maar ook bungalows of tenten die je kunt huren om te overnachten. Van een luxe bungalow, tot een safaritent het is maar net wat je leuk of geschikt vindt. Heb je jonge kinderen dan is een safaritent een erg leuk idee, ben je met een grote groep dan zijn er ook bungalows beschikbaar tot 18 personen. De Leistert heeft voor iedereen een passend aanbod.